chudy111 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A wiec tak. Oddalem swoj RAM do serwisu bo cos bylo z nim nie tak, jeszcze byl na gwarancji wiec mi go wymienili. Tylko ze jest to samo co z tamtym ramem, czyli wyskakuje mi czesto niebieski ekran, albo komp sie restartuje. Czasami nawet windows sie nie zdazy wlaczyc. Gdy wyjme ten jeden RAM to wszystko jest wporzadku. RAMy to Kingston 256mb 400 mhz, a drugi to nie wiem. Jest naklejka, na ktorej pisze "Blitz". Tez 256 mb i 400 mhz. I teraz moje pytanie, mozliwe jest to ze dali mi zly RAM?? a moze cos nie tak z moja plyta glowna?? Blagam o pomoc, juz nie wiem co mam robic, oddac spowrotem do serwisu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Najprościej pójść do kolegi i sprawdzić czy u niego jest ok. Jeśli tak to napisz coś o swoim sprzęcie(płyta gł. , inne kości pamięci) Jak masz więcej niż 1 kość to spróbuj włożyć tylko tą nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mulat Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ram mozliwe ze jest uszkodzony i rzuca bledami, nic na to nie poradzisz, tylko wymiana w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...