matdys Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam! Mam geforce 6600, postanowiełem go podkręcić. Podkręciłęm go o kilkadziesiąt mh i na moim monitorze zaczeły robic sie skaczące pixele które mrygały, gdy włączałem gre lub 3dmarka komp restartował sie, czy flashwanie biosu pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr3jli Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 JAk na moje oko to przegiołeś z podkręceniem, ale moge się mylić! Weź ustaw wartości GPU i MEM na domyślne i wyłącz kompa na jakiś czas - niech się schłodzi! Jak po uruchomieniu będzie ok to karta jest jeszcze dobra, a jeżeli po uruchomieniu będziesz dalej miał te skaczące pixele to niestety, ale przedrzały siuę pamięci na grafie, a tu jużraczej nic nie pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 JAk na moje oko to przegiołeś z podkręceniem, ale moge się mylić! Weź ustaw wartości GPU i MEM na domyślne i wyłącz kompa na jakiś czas - niech się schłodzi! Jak po uruchomieniu będzie ok to karta jest jeszcze dobra, a jeżeli po uruchomieniu będziesz dalej miał te skaczące pixele to niestety, ale przedrzały siuę pamięci na grafie, a tu jużraczej nic nie pomoże ;) 1623337[/snapback] ustawiłem na domyśle i jest ok ale co do oc to sie da ale niewiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...