macyek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Co jakis czas zdaza sie ze mam blad jakiejs aplikacji i wyskakuje error: Bla Bla Bla.exe-Blad aplikacji Instrukcja spod "0x034x bla bla bla" odwoluje sie do pamieci pod adresem "0x00500 bla bla bla". Pamiec nie moze byc "read". Kliknij przycisk OK aby przerwac dzialanie aplikacji. Co to jest? Czesto zdaza mi sie to podczas grania w BG2 i notorycznie podczas instalacji VIsty( a dokladniej po wpisaniu seriala i wcisnieciu next) co mi uniemozliwia zakonczenie tej instalacji... ;( Pomocy! - jezeli wogle jest jakis ratunek na te łindołsowe bzdety... ;( (mam WinXPPro sp2, Celeron 2,0 GHz, 512 ram, gf mx 440 64mb...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Domyslam się że masz blue screena i na nim pojawiawia ci się po ciągu robaczków he cos tagiego - STOP: (0x0000058 itd.) Z tym nr. to tylko przykład. Ale wlasnie po nim (pierwszym) mozesz sprawdzić w pomocy technicznej Microsoftu co wywołuje błąd. To pierwszy krok. Przyczyn blue screena mogą byc setki. Poszperaj jeszcze na forum np. tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...