Mr.Martin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak plyte ( model , producent) byscie polecili z chipsetem 945 - chcem na nia wsadzic na razie procka z serii P4 6xx a pozniej w przyszlosci jakiegos dwurdzeniowca jak potanieja Chce aby plyta byl dobra i stabilna do overlockingu oraz miala przyzwoita cene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 może TO pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A nie lepiej odrazu kupic z i955 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 200-300 zeta różnicy... nie wiem czy to taki dobry pomysł. chociaz jeśli masz kase... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 A nie lepiej odrazu kupic z i955 ?? 1627490[/snapback] no to skoro juz ladowac w i955 to powiedz mi czy te chipsety beda takze obslugiwaly te nowe procki dwurdzeniowe z serii9xx w wykonaniu 65nm ktore maj wyjsc w pierszym kwartale 2006 roku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 no to skoro juz ladowac w i955 to powiedz mi czy te chipsety beda takze obslugiwaly te nowe procki dwurdzeniowe z serii9xx w wykonaniu 65nm ktore maj wyjsc w pierszym kwartale 2006 roku ? 1628149[/snapback] Pewnie nie, bo skoro te procesory maja wyjsc za pół roku to w tak zwanym międzyczasie będzie jeszcze kilka nowych chipsetów do intela. No i będzie to nowa technologia produkcji, więc będzie nowy chipset do tych procesorów także. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...