nvidia1 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam geforca 3 ti 200 i wyczytalem tutaj na forum,ze robiąc szlif rdzenia uzykasamy lepszą wydajnośc chłodzenia.Więc zabralem się ochoczo do pracy , wyszlifowalem rdzen to miedzianej wstwaki .Jednak po włączeniu kompa karta wyswietla arty.Podczas szlifowania zapomnialem zabezpieczyc karte przed opilkami jednak,pamięci zostali dokladnie wyczyszczone i restza karty tez. Co może byc tego przyczyną??Może ktoś to będzie umial naprawić,albo doradzi co zrobić.Dodaje zdięcia pupitu jak karta wyswietla paski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nie ma zadnych fotek opilki mogly zaszkodzic karcie, choc ja szlifowalem swojego fx na zywca bez zabezpieczenia potem przedmuchalem i chodzi bez zarzutu. Ale teraz wiem ze po porstu mialem szczescie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nvidia1 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 podaj maila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nvidia1 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 da sie to naprawić????????????//POdaj maila to wysle ci zdięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 da sie to naprawić????????????//POdaj maila to wysle ci zdięcia 1624773[/snapback] gratuluje inteligencji, cóż sa ludzie i taborety :mur: aha, karte mozesz juz wyrzucić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Szkoda że rdzeń jest szlifowany, bo bym odkupił na breloczek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) no niestety.... koledzy maja racje.... screeny nic tu nie dadza :] czas chyba pochowac karte. teraz widze jakim szczesciarzem bylem... ja tylko zdmuchnalem (i to tak byyyle jak)) pyl z mojego FX'a, w szyne i ogien... pfhahah BTW: postep zawsze jest okupiony ofiarami :P nie lam sie a na drugi raz karte w woreczek i dziure wyciac na rdzen i mozna szlifowac Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Uuu to nędza, moje kondolencje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) gratuluje inteligencji, cóż sa ludzie i taborety :mur: aha, karte mozesz juz wyrzucić 1624900[/snapback] Z tego co sie domyslam karta idzie do mnie i mozliwe ze cos wywalcze. Dobrze mysle Mentor?? Zamiast cokolwiek powiedziec konkretnego walicie glupie posty. Skoro po szlifie rdzenia karta wyswietla cokolwiek GPU musi byc sprawny, Najprawdopodobniej jakis opilek sie gdzies zagniezdzil a artt daja pamieci. @HiS Nie podwazam Twojej wiedzy ale..... Czasami warto sie zastanowic, a myslenie nie boli!!!! Pozatym 6. Posty niewnoszące nic do dyskusji ( regulamin II-9) :arrow: 10% +3 dni ZPP 12. Umieszczanie obraźliwych treści ( regulamin I-1) :arrow: 10% +14 dni ZKU "1. Umieszczania treści obraźliwych lub oszczerczych względem KOGOKOLWIEK. Dotyczy to w szczególności: a) wypowiedzi skierowanych do innych użytkowników forum" Edytowane 2 Września 2005 przez culmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...