komentator Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam mam kompa duron 1100 Mhz, 128 MB DDR ramu, geoforca 2 MX400, dysk 8gb. Podczas instalacji win xp na czysty dysk wyskakuje mi błąd na caly ekran ze wystapila niezgodnosc sprzetowa, problem sie powtarza przy kolejnych probach instalacji. Mam za slabego kompa czy jak? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 1. Przetestuj RAMY memtestem - program do znalezienia w sieci. 2. Sprawdź - może masz uszkodzony nośnik - spróbuj zainstalować z innego lub inny system - 98 / ME / 2k 3. Może coś masz z dyskiem nie tak - sprawdź czy nie ma BADów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komentator Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 1. Przetestuj RAMY memtestem - program do znalezienia w sieci. 2. Sprawdź - może masz uszkodzony nośnik - spróbuj zainstalować z innego lub inny system - 98 / ME / 2k 3. Może coś masz z dyskiem nie tak - sprawdź czy nie ma BADów. 1625976[/snapback] sprawdzilem ram memtestem, i wyszlo ze mam 100 błędów, mozna to jakos naprawic? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Oznacza to, że kość pamięci jest uszkodzona, nie można tego naprawić. Masz pojedyńczą kość 128 czy może jakieś 64+64 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komentator Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Oznacza to, że kość pamięci jest uszkodzona, nie można tego naprawić. Masz pojedyńczą kość 128 czy może jakieś 64+64 ? 1626510[/snapback] mam jedna kosc 128 mb ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Masz możliwość pożyczenia od kogoś jakiejś pamięci, aby sprawdzić czy rzeczywiście Twoja 128'emka jest padnięta ? Jeśli ta pożyczona będzie działać, a Twoja nie - oznacza to, że Twoja kość padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...