Gość molimo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja dzisiaj próbowałem przeinstalować winde XP i nic nie wyszło :( instalka sformatowała dysk ale podczas kopiowania plików na dysk wyskakują błędy plików i muszę albo pominąć plik albo spróbować ponownie ale jak dochodzi do około 65% wyskakuje blue screen :( teraz all chodzi na zwykłych ustawieniach, resetowałem bios, zmieniałem płyte z instalką i napęd ale nic nie pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kiedys mialem podobnie. Winne byly RAMy. Jak masz dwie kosci to zostaw jedna z nich, jak znowu bedzie zle to zamien na druga. A jak nic to nie da to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) o CiCi spróbuję :) pomogło :) thx wielkie :) Edytowane 1 Września 2005 przez molimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...