irnlng Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wlasnie przenosze sie na ta plyte ze swojego ecsa i mam zajebisty problem jak podlaczyc cholerne kabelki od obudowy: power, hddled itd. Nie mam instrukcji od plyty, a nie mam zamiaru metoda prob i bledow. Prosze o jakis schemat. moze od innyc soltekow, pewnie maja ten sam rozklad pinow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 no żebyś tego posta dał wczoraj to bym Ci pomógł bo miałem tą mobo i instrukcje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 nie zdobylbys jeszcze instrukcji na chwilke? dlaczeg tego niestandaryzuja. kazda firma inaczej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Postara, sie ale to dopiero na jutro :| Jak jeszcze aktualne to skołuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 mam juz. strona producenta. tak w ogole, to chyba padl kontroler ide, bo bios nie widzi dyskow b. czesto (9 na 10x). chyba serwis sie klania. moze cos znajda. Jakies pomysly? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 mam juz. strona producenta. tak w ogole, to chyba padl kontroler ide, bo bios nie widzi dyskow b. czesto (9 na 10x). chyba serwis sie klania. moze cos znajda. Jakies pomysly? Moze mi ktos powie co jest grane. Wlozylem na plyte stary procesor i wszystko ok. Moj spowrotem na ta na ktorej byl i wszystko ok. Czy to mozliwe, ze ta plyta po prostu nie chce dzialac z moim prockiem? Soltek i takie akcje? A moze Caviar to za duzo dla tej plyty. Ma ata100, powinno byc ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...