AceSkubi Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) Witam Nie wiecie jakie przedmioty trzeba zdawać na maturze aby dostać sie gdzieś na studia policyjne. Czy sa jakieś egzaminy wstepne(sprawnościowe) i czy po takich studiach to sie jest w biurze czy sie chodzi po miescie albo jezdzi w samochodzie I jeszcze mam pytanko :D Jakbym chciał isc do Akademika to ile sie płaci mniej wiecej ? I ile potrzebujecie na utrzymanie siebie tam :D jedzenie + jakas małą rozrywka :D Edytowane 1 Września 2005 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 http://www.policja.pl/rekrutacja/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 teraz nie ma czegos takiego ja szkola policyjna (od paru lat) zeby pojsc na wso musisz sluzyc min. 2 lata.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) A orientujecie sie ile miesiecznie trzeba placic za akademik ze wszystkimi opłatami(woda+prąd) ?? I ile tak mniej wiecej potrzebujecie na miesieczne utrzymanie siebie ? Jedzenie picie itp :P Bo musze rodzicom powiedziec ile bym potrzebował na miesiac kasy zeby mi przysłali, ale wygorowanej kwoty tez nie moge podac bo za bogaci to oni nie są... :D Edytowane 2 Września 2005 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...