Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Szukam jakiegos komercyjnego dla siebie, bo mam juz dosc spamu... Obowiazkowo musi byc mozliwosc ustawiania regul filtrowania na podstawie dowolnego pola naglowka. Znacie takie konta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pld Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 sprobuj iq.pl za 50 zl rocznie jest dobry mail... na stronie szczegoly znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a ja bardzo pelecam www home.pl solidna firma, bardzo szybkie transfery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 home.pl http://www.dynamitehost.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 jeszcze malo wyraznie napisalem jaki warunek musi spelniac takie konto?? :roll: ;) IQ jeszcze nie testowalem, ale home.pl przepuszcza bez problemu spam, ktory przychodzi na moje dotychczasowe konto, wiec standardowa ochrona nic nie daje, a filtrowac nie mozna po calym naglowku, tylko po samym From, ktore jest za kazdym razem inne... Fakt, serwerek szybki, ale jak juz mam placic, to chce zapomniec co to spam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Zainteresuj sie Hamsterem :)) Zrob to sam poprostu :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Fido ja mam konto i to nie jednow home hehe i jakos nie dostaje spamu a ty jakims cudem dostajesz wyjasnij ! mi to ? jak mozesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Fido ja mam konto i to nie jednow home hehe i jakos nie dostaje spamu a ty jakims cudem dostajesz wyjasnij ! mi to ? jak mozesz ? ostatnio kilka spamooff dostalem, strashne, 3 maila na pol roku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Zainteresuj sie Hamsterem :)) Zrob to sam poprostu :)))Jak jeszcze jechalem na modemie to ten programik byl drugim po Windows Commanderze, ktory musial dzialac :) Dawno juz go nie widzialem, ale jak juz mowilem, jezeli mam placic to chce miec filtry po stronie serwera, a nie u siebie, z Hamsterem to i na darmowym koncie sobie poradze. Fido ja mam konto i to nie jednow home hehe i jakos nie dostaje spamu a ty jakims cudem dostajesz wyjasnij ! mi to ? jak mozesz ?Bezposrednio na home nie dostalem nic (bo niby jak, okres testowy trwa od kilq dni), ale dalem forward swojej poczty z darmowej skrzynki (lata pisania na grupy dysk. z prawdziwym adresem, teraz juz wiem, ze to byl blad) na home'a to wszystkie listy (lacznie ze spamem, a jest tego ok 10/dzien) bez problemu przeszly. Chcesz to moge Ci na probe podeslac, bo sobie zachowalem jeden do testow i zobaczymy czy go dostaniesz czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Fido ja mam konto i to nie jednow home hehe i jakos nie dostaje spamu a ty jakims cudem dostajesz wyjasnij ! mi to ? jak mozesz ? Wszystko zalezy jak czesto uzywa sie adresu gdzies publicznie i nie mowie o rejestrowaniu sie na roznych site'ach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Zainteresuj sie Hamsterem :)) Zrob to sam poprostu :)))Jak jeszcze jechalem na modemie to ten programik byl drugim po Windows Commanderze, ktory musial dzialac :) Dawno juz go nie widzialem, ale jak juz mowilem, jezeli mam placic to chce miec filtry po stronie serwera, a nie u siebie, z Hamsterem to i na darmowym koncie sobie poradze. Filtry po stronie serwera sa raczej srednio skuteczne, ja glownie sam dodaje adresy i maski do filtra, oraz cale tematy, watki itd. Raczej obslugujacy konto pocztowe nie wie kogo chce a kogo nie czytac. Pozatym Hamster to nie tylko killfile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Filtry po stronie serwera sa raczej srednio skuteczne, ja glownie sam dodaje adresy i maski do filtra, oraz cale tematy, watki itd. Raczej obslugujacy konto pocztowe nie wie kogo chce a kogo nie czytac. No tak, ale ten spam co do mnie przychodzi to ma jedna regule, caly czas powtarzaja sie 2 lub 3 kodowania (siakies koreanskie), wiec po tym zlikwidowalbym 95% i juz nic by nie przychodzilo (a tematy i From'y sa praktycznie za kazdym razem rozne) Pozatym Hamster to nie tylko killfile.Wiem, i cos mi sie wydaje, ze jednak bede musial znowu z niego korzystac. Zaraz lookne jakie on ma mozliwosci filtrowania i moze go (po kilq latach przerwy :D) znowu zatrudnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 http://use.net.prv.pl/ http://republika.pl/hamster_classic/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...