Pixelik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 witam mam pytanko jaki kabelek musi znajomy kupic zeby mogl na nokie6230 wrzucac mp3 ?? z gory THX . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 najlepiej usb z jakims oprogramowaniem, ale w temacie masz napisane tez o irdzie, to lepiej dolozyc do irdy, bo jest uniwersalna i wg mnie lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 jesli chodzi wylacznie o mp3 to niech zapomni o irdzie. predkosc 115kbps to porazka. do tego najlepszy jest kabel usb. od biedy mozna uzyc bt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Do 6230 bedzie bodajze kabel DKU-2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 oki wielkie dzieki za info chodzi mi glownie o mp3 wiec kupie kabelek bo taniej i szybciej;) jeszcze raz dzieki pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) oki wielkie dzieki za info chodzi mi glownie o mp3 wiec kupie kabelek bo taniej i szybciej;) jeszcze raz dzieki pozdro! 1628066[/snapback] Bluetooth jest najlepszy IMO do tych celow... Oprogramowanie BlueSoleil do obslugi BT pod WinXP do tego i zrobisz wszystko :D Edytowane 2 Września 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 no tak, ale irda jest uniwersalna, ;; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...