bsa Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 WITAM, Posiadam w swoim laptopie uklad graficzny SiS 330 Mirage Intergrated graphics. Problem polega na tym ze nie moge znalezc w internecie sterownikow do tego ukladu. Przyznam ze pokladalem nadzieje w stronie sis.com/download/ lecz niestety tam nie ma sterownikow do tego ukladu ! :/ Czy moze mi ktos pomoc i powiedziec gdzie moge znalezc sterowniki do tej zintegrowanej karty graficznej? A moze ktos z Was posiada takowe i moglby mi podeslac.? Prosze o pomoc :cry: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Przeciez sa na stronie sis'a! Sis 330 = Xabre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsa Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 no nie wiem, uzylem tego i winda zainstalowala mi grafike jako 6xx i dalej mi nie pasi, bo fakt obraz niby ok ale wydaje mi sie ze jest lekko mdly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Zwieksz sobie nasycenie kolorow jak wydaje Ci sie mdle albo kup normalna karte graficzna, chyba nie masz sie do czego przyczepic... a na przyszlosc uzywaj google zanim napiszesz na forum, znalezienie informacji ze Sis 330 to Xabre to chwila na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...