HeatheN Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Witam . Karte kupiłem używana na allegro jakieś 3 miechy temu. I od jakiegoś czasu mam takie STRZELANIE (trzask nie wiem jak to opisac)w centralnym głośniku. Najczęściej w nim. Jak mialem sbs560 Creativa też tak było. Po zmianie teraz na Logitechy x530 jest częściej. Dodam że to się dzieje jak głośniki są włączone a nic nie leci (muza film itd) jak gram\slucham, jak wydobywają się jakiekolwiek dźwięki jest ok. Dodam też że to wina na bank dźwiękówki na zintegrowanym realtecu ac97 NIE MA CZEGOŚ takiego. Przekładałem już do innego PCI, Aktulanie używam LiveDrvUni-Pack(ENG). 1 Pytanie czy wiecie co się może dziać z dźwiekówką? 2 czy da się to jakoś naprawić? 3 czy jesli ona nagle padnie (zjara sie lub kij wie co) to czy może uszkodzić głośniki? Bo szczerze karta i tak pewnie wymieniona zostanie za jakiś czas , ale narazie nie mam $. Najbaridzej boje się że jak ją trafi szlag to głośniki pojdą się kochać... pozdrawiam edit: kurde jednak w filmach też trzeszczy:( Edytowane 2 Września 2005 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sight Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Polecam stery YouP-PAX-VIv2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...