dylus Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jestem podpięty do sieci pod switcha switch jest wpięty w router sieć dzielimy na 6 pc i pojawia się problem gdy jeden koleś odpali kompa wszystkie inne kompy zwalniają dochodzi do tego że nawet nie chce otwierać stron (jak mam problem z łączem zaglądam czy gość jest w sieci ) co on robi rozmawiałem z kolegami nikt niby nic nie ciągnie a transfer lipa jak wejdę w połączenia sieciowe stan widzę pakiety np wysłane 2200 a odebrane 1900 i powoli się to zmienia z przewagą wysłanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ten kolega niech sobie przeskanuje kompa, na bank ma jakieś wirusy/trojany, które to powodują. I ewentualnie zablokujcie na routerze port 445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ten kolega niech sobie przeskanuje kompa, na bank ma jakieś wirusy/trojany, które to powodują. I ewentualnie zablokujcie na routerze port 445 1630814[/snapback] a dlaczego port 445 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...