Gość fredus Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam wszystkich! Mam taki mały problemik ze swoim nowym monitorem otóż jak włączam jakąs gre to jest troche ciemno na moim starym monitorze tak nie było jasnosc obrazu była idealna. W windowsie jest wszystko ok obraz jest idealnie jasny ale w grach jest duzo ciemniej czemu tak sie dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 poszukaj w ustawieniach sterowników jasność w trybach D3d i openGL. mozliwe ze zmiana monitorka namieszała w sterownikach od kart graf. w razie czego przeinstaluj sterowniki od grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Niestety nie ma czegos takiego :( może ktoś ma inne propozycje? PLEASE POMÓŻCIE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Zauważyłem teraz że jak włączaam gre to nagle obraz ciemnieje i z taką jasnoscią gra sie uruchamia a jak wyłączam to pulpit nagle robi sie jasniejszy taki jak był przedtem to wygląda tak jakby miał ustwaione że jak przechodzi w tryb 3d lub cos takiegoi to ma inne ustawienia jasnosci obrazu CO Z TYM ZROBIC?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 U mojego kumpla jest to samo na pulpicie jasno oki a jak włącza gre to ciemnieje ale jego LCD ma kilka lat i już pada niestety, idź do sklepu gdzie kupiłeś i zapytaj co to może być ? na gwarancje może wezmą i wyślą do serwisu bo normalne to to nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Monitor nie jest już na gwarancji kupiłem go od kolegi ale teraz jest już nawet ok (zainstalowałem sterowniki do niego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...