Portal Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Witam Post kieruje do osob ktore posiadaja jeszcze procesory celeron 1.2GHz BOX Czy mozecie mi podac jakie macie temp na procesorze Celeron 1.2GHz chlodzonym BOXowym radiatorem ? chodzi mi o temp w spoczynku i max przy obciazeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 nie mam celak 1.2 tylko 1@1.7 i na 1.72v mam miedzy 33-35st na wc sasiad ma 1.2 i ma cos okolo 40stopni moze 44 nie pamietam dokladnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja mam na 1.3 podkreconym do 1.7 przy 1.6 V temperature kolo 33 stopni. Normalnie ze zwyklym titabem mialem kolo 36 stopni przy 1.3gh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja mam na 1.3 podkreconym do 1.7 przy 1.6 V temperature kolo 33 stopni. Normalnie ze zwyklym titabem mialem kolo 36 stopni przy 1.3gh. A czym go teraz chlodzisz ze masz taka mala temp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xentor Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 u mnie na celku 1.3 kolo 37-38, chlodze zwyklym boxowym wiatrakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A co koledzy z twojepc ci nie pomogli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A co koledzy z twojepc ci nie pomogli? Lubie wysluchac wiele opinii - nie tylko z tego forum - bo czym wiecej wypowiedzi tym wiecej wnioskow mozna wyciagnac a tym samym byc bardzej doinformowanym. A propo twego postu - to staraj sie nabijac "posty" poprzez odpowiadania na pytania zawarte w danym temacie postu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...