Jaro830628 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 otóz zgrałem kumplowi z kasety vhs na twardziela film z badania USG widać tam całego bobaska ! :D filmik jest bez dźwięku wiec chciałem dodać od siebie jakąś muzyczke żeby sie łezka w oku zakręciła a mam na to mało czasu i szukam i szuakm jakiegoś prostego programu który mi to umożliwi a wszystkie jakie znajduje są dużej pojemności i dużo czasu zajęło by mi jego pobranie a wiec zwracam sie z prośbą o program niewielki i prosty ! jesli zna ktos prosze o namiary nazwe cokolwiek :D bede wdzieczy pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bespec Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 jezeli chodzi o cos na 'zaraz' to proponuje VirtualDub (http://www.virtualdub.org/), programik malo zajmuje, mozna jednak chyba tylko wmiksowac plik .wav, ale mysle ze to juz nie problem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) a windowsowy movie maker??? :> EDIT: sorki ze pisze w starym temacie ale dopiero teraz zobaczyłem date ale może moja odpowiedz sie komus przyda :D Edytowane 7 Września 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...