Bierut Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jak używać polskich znaków Dosie? Gdy daje komende "keyb us" on odpowiada "Podana strona kodowa nie została przygotowana" nie wiem co dalej. No i jeszcze jedno pytanko. Jak zamknąć MYSQLa prozaiczne, ale ja nie wiem? Nie chodzi tu o zamknięcie tego czegoś pod WINA. Tylko okienka dosa w którym wydaje mu polecenia. Dzięki za wszystkie odpowiedzi BTW z opcji szukaj już korzystałem, ale nic nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 A ja to już się pomocy nigdy nie doczekam. Pomózcie proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 mode con codepage prepare=((852) .rootWINDOWSCOMMANDega.cpi) mode con codepage select=852 keyb pl,, .rootWINDOWSCOMMANDkeybrd4.sys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 mode con codepage prepare=((852) .rootWINDOWSCOMMANDega.cpi) mode con codepage select=852 keyb pl,, .rootWINDOWSCOMMANDkeybrd4.sys Sprubowałem i niestety nie działa daje tylko taki komunikat "Nieudany dostęp do pliku czcionki strony kodowej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 no...najpierw musisz posiadac te pliki :) cudow nie ma poszukaj moze masz pod inna sciezka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Sprawdziłem są na swoim miejscu, może by je podmienić. Tylko skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> dobre? Próbowałem uruchomić keyb.com ale wyświetlił mi taki komunikat "Program KEYB nie został zainstalowany Aktywna strona kodowa nie jest dostępna z urządzenia CON" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ludzie proszę pomóżcie, próbowałem już wszystkiego nawet podmieniłem te pliki i nic, poprostu nie działa. Jak ktos ma jakieś pomysły to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...