Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chyba padla mi zintegrowana dzwiekowka na plycie MSI 865pe neo2-ps (realtek ac'97) :( w niedziele przywiozlem kompa z dzialki bo z niego leciala muzyczka, w domku go podlaczylem (chwile wczesniej zamienilem grafike z radeona 9200 se 128mb na gf4 mx440 se 64mb - powodu chyba podawac nie muszE?? :P) i dzwieku jush nie bylo... kombinowalem z nia na wiele sposobow ale nic mi nie pomoglo :( dokladniej to instalowalem ze 100 przeroznych sterow starych i nowych na kilku grafikach. wpierw na gf4, potem wsadzilem spowrotem radeona i tez probowalem z wszystkimi mozliwymi sterami a potem ejszcze mu wsadzilem stara rive tnt2 ale to tez nic nie dalo (czyli to chyba nie z winy zamienienia grafiki padlo). robilem jush 3 formaty, resetowalem bios, caly dokladnie przerylem czy nei ma jakiejsc funkcji wlaczaczania/wylaczania lub czegokolwiek. probowalem tesh z podlaczeniem cdka kabelkiem pdo plyte i bezposrednio z cdroma odtworzyc muzyke audio ale nadal cisza :( w glosnikach slysze szumy... jak podlaczam jacki do plyty to glosniki wydaja naturalne dzwieki (chyab wiecie o co mi chodzi - takie delikatne trzeszcenie kiedy sprzet jest wlaczony a grzebie sie w kablach).

ma ktos jeszcze jakies pomysly zeby uratowac muzyczna albo jak to jeszcze sprawdzic???

Edytowane przez Casperek_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi