Paazik Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 O ile mogę podkręcić moją kartę GeForce 2mx 400 64mb Leadtek SH Pro. Pamięc jest na 183mhz, a procek na 200. Dodam że mam agp 2x ale pracuje z szybkością 80 mhz. Help!!!!!!! Podkręcam w Riva Tuner. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 jezzzzu chłopie nie zdziwię się jak ten temat zostanie zablokowany. Po prostu kręcisz ile wlezie (czyt. do pojawnienia się artefaktów lub gdy zacznie się wieszać) zwiękaszaj taktowanie ramu i proca co 5mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 juz chyba setka tego byla, powinno byc to umieszczone w FAQ "ile da sie wycisnac z..." :P 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 nie da sie powiedziec do ilu mozesh podkrecic karte. Krecish ile sie da (dotad az beda wystepowaly artefakty problemy ze stabilnoscia itp) Kazda karta moze sie inaczej krecic chociash jest to ten sam model l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...