Nalesnik Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Posiadam Radeona 8500le ART i mam problem bo wywala mi 3dmarka podczas testu z nature pisze mi no hardward support, a podczas testow z shaderami poprostu wywala mi z 3d Marka. Mam stery orginalne z plytki ale i na innych probowalem i lipa nawet na omegi. Problem zaczol sie jak bawilem sie opcjami w radeon tweakarze. Ale go odinstalowalem nawet z rejestrow wywalilem przeinstalowalem drivery i directx i dalej nic.. :( Pomocy aa wszelka pomoc z gory dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Sformatuj dysk i tyle.I naucz sie pisać na odpowiedniej tablicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Tak jak kolega na gorze format c: i instalacja.. Ja na twoim miejscu jeszcze bym sobie biosik od version retail wgral. Przejdz sie na www.rage.com tam na forum wszysto opisane jest nawet version biosu z ati r8500 128mb!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Naleśnik ja mialem tez sztosy po PowerStripie jak cos poprzestawialem... U mnie pomoglo przywrocenie rejestrow z czasow gdy wszystko bylo OK. A jak nie masz kopii rejestru to masz problem i prawdopodobnie pozostaje tylko format:C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 A ja mysle ze to tylko pudlo z 8,5k, masz pewnie Radka7500 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesnik Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 naszczescie juz poradziłem sobie z tym problemem. Poprostu wykasowalem wszystkie rejestry ATI za pomoca programiku RAdeon RefreshFix :-), zainstalowalem nowe stery i chula wszystko jak dawniej :)) Czyz zycie nie jest piękne? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 No to teraz masz nauczke :) Ja u siebie tak pomotalem cos z kompem ze zacinalo mi sie w 3D i wszystko sie wooolno wgrywalo :P To raczej mialo zwiazek z cache, hdd lub cos takiego i nie wiedzialem gdzie szukac jakiegos wpisu w reg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...