Skocz do zawartości
Nalesnik

Problem za Radeonem i jego shaderami

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam Radeona 8500le ART i mam problem bo wywala mi 3dmarka podczas testu z nature pisze mi no hardward support, a podczas testow z shaderami poprostu wywala mi z 3d Marka. Mam stery orginalne z plytki ale i na innych probowalem i lipa nawet na omegi. Problem zaczol sie jak bawilem sie opcjami w radeon tweakarze. Ale go odinstalowalem nawet z rejestrow wywalilem przeinstalowalem drivery i directx i dalej nic.. :( Pomocy aa wszelka pomoc z gory dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak kolega na gorze format c:

i instalacja..

Ja na twoim miejscu jeszcze bym sobie biosik od version retail wgral.

Przejdz sie na www.rage.com tam na forum wszysto opisane jest nawet version biosu z ati r8500 128mb!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naleśnik ja mialem tez sztosy po PowerStripie jak cos poprzestawialem...

U mnie pomoglo przywrocenie rejestrow z czasow gdy wszystko bylo OK. A jak nie masz kopii rejestru to masz problem i prawdopodobnie pozostaje tylko format:C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naszczescie juz poradziłem sobie z tym problemem. Poprostu wykasowalem wszystkie rejestry ATI za pomoca programiku RAdeon RefreshFix :-), zainstalowalem nowe stery i chula wszystko jak dawniej :)) Czyz zycie nie jest piękne? :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to teraz masz nauczke :)

Ja u siebie tak pomotalem cos z kompem ze zacinalo mi sie w 3D i wszystko sie wooolno wgrywalo :P To raczej mialo zwiazek z cache, hdd lub cos takiego i nie wiedzialem gdzie szukac jakiegos wpisu w reg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...