franek21 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ostatnio pojawił sie u mnie problem, z Neo 1024 kb/s ( mam ją tylko dla siebie, czyli nie jest dzielona) a konkretnie zaraz po połączeniu, nadawanie (wysyłanie) dziwnie podnośi się do maximum, i internet w ogóle nie chodzi. Może ktoś miał taki problem ??!!!! A może wiecie jakie programy mogą to spowodować, prosze o odp. Coś się ciągle pieprzy ta Neostrada ( pomimo kilka razy robiłem formata). Jak bym zmieniał dostawce internetu, to jakiego radzilibyście mi aktywować , może Cheloo ?? PZDR i z góry thx na odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Złapałeś może jakieś syfy od razu po instalacji systemu. Zajrzyj TU: * http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...view=getnewpost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Napewno złapał jak to określiłeś syfy. Też tak miałem na kilku kompach które robiłem. Po prostu musisz sobie oczyscic kompa, poblokowac firewallem na przyklad programy ktore nadgorliwie wysylaja itp. Swoja drogą polecam miec sprzetowego, sam mam taki wynalazek i nie mam problemu z netem w ogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Masz wirusy. Winupdate (SP2) + firewall i antywirus i bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...