LCC Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Daj mu teraz czadu tak na maxa żeby się spocił. Zrób to oczywiście w nocy i powiedź czy go słychać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 neoteci dobre zasilacze ? predzej lepper bedzie prezydentem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No i co zrobiłeś test??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triber Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Niedawno kupilem maximusa 440 i nie bede gadal o napieciach bo nie mam sprzetu do mierzenia. Za to powiem ze ladny jest ale mnie to srednio interesuje - jest wiekszy od chiefteca 360df, jest tez cichszy i chlodniejszy od chieft. Stabilnosc i moc lepsza od chiefta bo w koncu sprzet chodzi stabilnie i jest to maly cud, bo niewielu co maja sprzet taki jak moj, udaje sie na plycie Asusa A7N8 rev 1.* uzyskac magistrale 200 bez vmoda na plycie - sprzet to XP-M 12,5x200 + R9800PRO@XT (R360) + 2 Dyski IDE + 2xDVD + Audigy + kilka [ciach!]l :) Generalnie polecam Maximusy - choc duzo sie wachalem czy Neotec440 czy Huntkey 400 - szczegolnie ze sa to praktycznie identyczne produkty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AthlonPower Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Zasilacz ogólnie jest OK, passyw to on nie jest żeby nie było słychać, ale jak ktoś przywiązuje większą uwagę do jakości, stabilności napięć i dobrego chłodzenia to go bardzo polecam. Naprawde wart swojej ceny. jak chcecie jakieś info to piszcie... aha, chodził raz ponad 30h, nie było jakiegos przegrzewania, skoków napięć. Z codeszajsem (mam tv 3m od kompa) nie dało się go oglądać, shit wszystko skutecznie zagłuszał, a przy neotec'u można oglądać tv nawet po cichu i mometami zapominać, że chodzi wam pc. Na moje ucho daje 19-20 dB na średnim obciążeniu jestem nawet zadowolony :) Kto podeśle TG380 U01 do porównania :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Odgrzewam nieco temat ,bo rowniez stoje przed wyborem :-| Obecnie w budzie mam Delte 400W model GPS-400AA-101A ,ogolnie zasilka daje rade ale nie da sie ukryc ze jest glosna :cry: Tak wiec chce pozbyc sie tego halasu wymieniajac zasilator. Chce wydac na nowy ok.300zl. Po rozmowie z Zenfistem polecil mi wlasnie tytulowego neotec'a http://zenfist.pl/pID/166.htm . Teraz stoje przed wyborem czy ten zasilator bedzie zdecydowanie mniej uciazliwy dla uszu od szefa ,czy jest moze jakas alternatywa :wink: Glownie chodzi o wydajnosc ,cisze i cene cos w okolicach 300zl...zasilacz rowniez musi byc lepszy od tej delty ,bo w innym przypadku wymiana imho bez sensu :-| Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi :wink: pozdrawiam EDIT Interesuje sie rowniez tym http://zenfist.pl/pID/58.htm albo tym http://zenfist.pl/pID/46.htm :rolleyes: Edytowane 23 Grudnia 2005 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) nie ma się co czarować tagana nic pod względem ciszy nie przebije ja mam aktualnie neoteca i jest cichy bardziej słychać wiaraki w budzie 12cm akasa (miały być ultra ciche a :angry: ) jest jeszcze jedno co zdecydowanie przemawia za neotec to wentylacja obudowy, do napiec nie ma się co przyczepić Edytowane 23 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traker Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 I ja stalem sie posiadaczem NeoTec Maximus 440w. Pierwsze co sie rzuca w oczy to jego wielkosc i solidny wentyl (dawno takich nie widzialem), a przy tym naprawde cichy. Teraz to tylko slychac stary wentyl na CPU. Obudowa zasilki tez lubi zbierac odciski palcow jak to jest miejsce w przypadku kilku wersji Tagana. Ogolem jestem zadowolony z zakupu, testy napiecia zrobie po wygrzaniu zasilacza. Pozdrawiam - Wesolych Swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin198787 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Sory, że się wpieprzam :P Kumpel chce kupić zasilacz, a że nie ma neta to poprosił mnie o małe pytanie na forum :) Więk tak, który z tych zasilaczy będzie dobry do sprzętu venice 3000+ z OC, Abit AN8, 2x512 MB Ram, G-force 6800 OC, DVD-RW, Samsung 120GB. Który z tych trzech: Ultra X-Connect X-ULT400P TI Rev.2, moc: 400W 249zł Aerocool Aeropower Black Line 450W, moc: 450W 224zł HuntKey HK-400AP, moc: 400W 229zł Który i dlaczego akurat ten? Z góry dzięki za odpowiedź. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Jak dla mnie HK - widziałem co robi 350W i mnie starczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Juz moje pytanie nieaktualne stalem sie posiadaczem http://zenfist.pl/pID/55.htm B) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...