ToMo Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Witam !!! Chcem sobie sprawić jakiś tani monitorek najlepiej jakiś 17 calowy, co sądzićie o takich monitorkach: -Philips 17" 107 E 21 -CTX EX710F 17'' FLAT -LG FLATRON F700B 17'' -NEC FE770 17'' -SAMSUNG 753 DFX 17'' Który z nich byłby najlepszy a może macie jakieś inne propozycje w podobnych cenach ??? Z góry dzięki za odpowiedź !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Z wymienionych wyrzej monitorków ja bym brał tylko pod uwagę Lg Flatrona i Samsunga. Mój qumpale ma z 3 lata LG i dobrze sie sprawuje. Ale słyszałem że samsungi tesh są dobre :) PS. Najlepiej sobie kup LCD 15' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja bym wybral opcje "SZUKAJ" ... ostatnio skorzystalem i doradzilem qmplowi samsunga 757dfx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Każdy tylko nie LG...temat jush przerabiany pare razy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 szukaj LOSIU SZUKAJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 stawiam na Samsunga:) najlepszy z nich wszystkich i chyba najbardziej oplacalny:) co do LG to nieco gorsze cala reszta taka sobie - moze NEC jest ok ale nie znam tego modelu dokladnie:) co do CTX to omijalbym z daleka - nawet obudowy do monitora nie potrafia zrobic porzadnej a co dopiero cos takiego jak monitor;) jedyne co w nich dobre to kineskop a i tego nie potrafia wykorzystac tak jak inni producenci korzystajacy z kineskopow innych firm :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...