timmon24 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 witam przez przypadek przegladajac internet natknałem sie na coś takiego http://telefon.onet.pl/.Dzwonienie ze stacjonarnych tel wynosi według tego 35 gr za 1min rozmowy.Najpierw jednak trzeba zadzwonić pod numer no właśnie 0 700... hmmm i tak mnie to zastanawia czy to nie jest jakaś podpucha ? co o tym sadzicie. Mam tel stancjonarny z TP SA. Wróciłem z Niemiec i dowiedzialem sie za tam dzwonienie na tel stacjonarny np do PL kosztuje 2 centy za 1 min (4 gr za 1 min) to mi dało tez do myslenia czy w Polsce jest coś podobnego,na zachodzie napewno orientujecie sie jest masa CALL POINTÓW gdzie za groze moozna gronić na cały swiat ? moze to http://telefon.onet.pl/ ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 witam przez przypadek przegladajac internet natknałem sie na coś takiego 1633816[/snapback] tak jest takie cos moja babcia dzowni z czegos takeigo do niemiec najpierw wstukuje nr. 0700 tam iles a poznije gosc sie odzywa i trzeba wybrac nr. za minute placi cos okolo 30 gr. jakbyscie chcieli dokaldnie jaki to nr. to piszcie a spytam sie babci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 chyba to taki numer co 0 708 177 800 ? w onecie tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 jeszcze jest tanio ale gdzies czytalem ze tpsa juz sie tym zajęla :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 sciagnij sobie voipbuster, dzwonisz za darmo na stacjonarne poza granice kraju, sprawdzone do niemiec B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...