sadybiakos Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Witam wszystkich nigdy nie miałem doczynienia z monitorami LCD dlatego moje pytanie moze byc smieszne aczkolwiek dla mnie jest to problem podlaczylem monitor do kompa na ktory uprzednio byl podlaczony zwykly 17"Nec ustawiony w 1024x768/85 i oto dla mnie cos dziwnego monitor wyswietlił monit ze rozdzielczosc jest nieobslugiwana i sie wylaczyl Co mam zrobic zeby zadzialal probowalem podlaczac przez wejscie cyfrowe ale z takim samym skutkiem pozdrawiam sadybiakos ze sadyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Zmniejsz odświeżanie ;] lcd 60 hz no 70 hz maks ;] a nie 85 ;] pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) cały broblem w tych 85Hz... lcd tle nie wyciągają (w sumie to poco?). podlacz stary monitor (jeśli masz) i odpal winde w trnie awaryjnym (klawisz f8 przed załadowniem sie wind). ustaw odsiwrzanie na 60Hz. Naprawinone. edit: ta siedemnasta nie obrazi sie na 1280x1024 - rozdzielczość nominalna (pamietaj o tych 60Hz) Edytowane 5 Września 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadybiakos Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) cały broblem w tych 85Hz... lcd tle nie wyciągają (w sumie to poco?). podlacz stary monitor (jeśli masz) i odpal winde w trnie awaryjnym (klawisz f8 przed załadowniem sie wind). ustaw odsiwrzanie na 60Hz. Naprawinone. edit: ta siedemnasta nie obrazi sie na 1280x1024 - rozdzielczość nominalna (pamietaj o tych 60Hz) 1633889[/snapback] Niewiem juz zglupialem raz odpalil mi sie monitor dobrze ustawilem 60 Hz 1024x768 Teraz znowu wyswietla "poza zakresem pracy 120.8 kHz / 75 Hz Co ja mam zrobić żeby było ok Edytowane 5 Września 2005 przez sadybiakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Przejściówka trochę pogarsza jakość obrazu jeśli możesz sprawdź ;] wybierz lepszą opcje. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadybiakos Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ustawiłem w ten sposób że w trybie awaryjnym z opcja VGA Mam w zwiazku z tym pytanie czy nalezy do tego monitora wgrywać sterowniki jesli takowe są czy opierac sie na sterach Nvidi 77.77 do karty Ti4200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ustawiłem w ten sposób że w trybie awaryjnym z opcja VGA Mam w zwiazku z tym pytanie czy nalezy do tego monitora wgrywać sterowniki jesli takowe są czy opierac sie na sterach Nvidi 77.77 do karty Ti4200 1634057[/snapback] Mozesz go zostawić nawet jako monitor domyslny - tylko na 60 hz. Jeśli wgrasz stery do monitora to wszystkie niedostępne tryby pracy powinny zostać zablokowane jak np. tryb 1024*768/85hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 No nie tylko ale czasami kontrast ustawiają ;] i rozjaśnienie ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...