Carlos^ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) J/w co o tej budzie myślicie :huh: skladam kompa na Athlonie x2 gf 7800 gt 2 gb ramu i mysle nad dobra buda :P Edytowane 5 Września 2005 przez Carlos^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Osobiscie raczej partrzylbym na thermaltake Armor albo Coolermaster Stacker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 jak dla mnie odpust ale o gustach sie nie dyskutuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ja tez uwazam, ze paskudna,ale w koncu to ty bedziesz na to patrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) Taka mała choineczka, osobiscie wybral bym coś skromnego, ta obudowa wydaje sie byc troche dla dzieci :D ale to tylko moje zdanie, lepiej moze cos z oferty Antec'a?? Edytowane 5 Września 2005 przez Ne00n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...