kowal38 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mam prośbę . Chciałbym sobie podkręcić procka,tylko nie mam zielonego pojęcia jak się to robi.czy w biosie,czy może jest jakiś program na Windowsa athlon1800xp Gigabyte GA-V7RXP 256DDR-PC2100 GF Ti4200 Pixelviev 128MB prosiłbym bardzo o wskazówki /jak dla laika lamera/ mam na procku wentylator miedziany sapire,i na tylnej ściancy wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ący zwykly Z góry bardzo dziękuję ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wskazówka dla laika i lamera: jak nie umiesz, to nie podkręcaj, bo sobie sprzęt spalisz i na tym się skończy, że tata nie kupi Ci nowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mam dla ciebie jedna wskazowka, bardzo przydatna na forum : powyzej twojego posta sa takie ikonki, kliknij na ta z opisem Szukaj Tam wpiszesz to co cie interesuje, poczytaj co sie da i wtedy bierz sie dopiero za podkrecanie. Tak bedzie zdrowiej i dla ciebie i dla twojego sprzetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...