booczeek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 chcę kupić zasilacz, na razie do mojego zastawu jak w podpisie wystarcza mi to co mam, choć czasami się boję że mi padnie... niedługo chcę przejśc na 939 Venice i kręcić +/- @2,5Ghz do tego x800gt, reszta normalnie jakieś coolery etc - co mi polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Polecamy abyśnajpierw trochę poczytał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Polecamy abyśnajpierw trochę poczytał. 1634792[/snapback] czytałem i wyszło że albo szef albo tangan, ale chciałem sie upewnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Do 200zł tagan to nieźle czytałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Do 200zł tagan to nieźle czytałeś. 1635227[/snapback] lepiej bys coś polecił a nie się mądrzysz ty "fachowcu" buahahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Kup sobie megabajta,buhaha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Kup sobie megabajta,buhaha. 1635691[/snapback] twojego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Benito nie przesadzaj z megabajtem :) lepiej Codegen, Megabajt moze nie podołac :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Forton FSP350-THAP powinien ci wystarczyć 57zł na allegro :-) a jak chcesz coś mocniejszego to mam ModeComa FSP550-60PLN. Wystarczyłby ci na jeszcze kilka upgradów... jak zaoferujesz rozsą dną cenę to ci opchnę. Ewentualne szczegóły na priv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...