PiK Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wiem, ze nie ta grupa, ale moze ktos wie jaka jest odleglosc miedzy rowkami na plytce CD? Z tego co sie orientuje to standardy sa zapisane w Orange Book. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 jest taki fajny serwis o plytkach, nagrywaniu i innych duperelach - a nazywa sie CDRinfo.pl tam powinienes dorwac jakies info o tym ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 jest taki fajny serwis o plytkach, nagrywaniu i innych duperelach - a nazywa sie CDRinfo.pl tam powinienes dorwac jakies info o tym ... Juz tam patrzylem....ale poszukam jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Kumpel mowi, ze ma ok 1,3-1,5 nanometra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Juz tam patrzylem....ale poszukam jeszcze.i co nie znalazles - chyba slabo szukales zobacz w zakladce Nośniki i jezeli tam nie znajdziesz to mi rece opadna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 w cd 1,6 ; w dvd jest 0,74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 i co nie znalazles - chyba slabo szukales zobacz w zakladce Nośniki Probowalem sie dostac do tego dzialu, ale oczywiscie w szkole nie ma zainstalowanego flasha :-( Samemu instalowac nie mozna...Ale juz mam :-) Doswiadczenie sie zrobi za tydzien :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wiem, ze nie ta grupa, ale moze ktos wie jaka jest odleglosc miedzy rowkami na plytce CD? Z tego co sie orientuje to standardy sa zapisane w Orange Book. sorry ze pytam ale po co ten post? dalaczego cie to interesuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 sorry ze pytam ale po co ten post? dalaczego cie to interesuje? Mam zrobic doswiadczenie - zmierzyc dlugosc fali swietlnej. I do tego wlasnie jest mi potrzebna plytka CD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...