KtośTaki Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Witam Czytam różne fora o zasilaczach i już nie wiem co wybrać. Może powiem tak NIE zależy mi na wyglądzie ani na tym aby był niesłyszalny ( no tylko aby nie chodził jak suszarka :P jak np wiatrak 92x92 delty),diodki i inne bajery też są zbędne. Zależy mi aby dawał dobre napięcia i najlepiej powodował ruch powietrza w obudowie(np wiatrak 120). Do konfigu może dojść jeszcze pare drobnych rzeczy i jakieś oc. Mam ok 200zł i chciałbym je dobrze zainwestować. Kiedyś kupiłem q-teca 450w dualfan no i nie wiem dlaczego, ale na mojej płycie nie startował, po naciśnięciu powera ruszały wiatraki i po chwili wyłanczał się :blink: , u brata ciotecznego na ecs kt600a działał bez problemu(więcu mu go oddałem :wink: ). Czym to mogło być spowodowane? A wracając do pierwszego tematu oto moje typy: Chieftec 420-302 , 410-212 , 400-101 Enermax 465P-VE Tagan 330 u01 (bo z 380 to finansowo ciężko) A może coś innego? PS.Nie musi to być nówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marotf Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 mi też nie zależało na wyglądzie i na głośności i kupiłem za 199 zł Chefa 400AA-101 od Delty. Świetnie sie sprawuje i wcale nie taki głośny, a napięcia stabilne. Ma też wiatrak 12 cm który chłodzi nieco proca. Wg mnie z tych co wymieniłeś to najlepszy. Dobry i w miare tani jest też Huntkey HK-350AP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ja kupilem swojego na Allegro za poltorej banki. Mam na niego jeszcze 2lata gwarancji w Siriusie i rachunek jak zaplacil jego pierwszy wlasciciel (6 stow). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 dołącze się. Mam pytanko, Czy zasilacz Tagan380 W będzie kompatybilny z Athlonem 64 3200+ na s939, płycie MSI Neo-4 Platinum, kartą PCI-E? To nie dla mnie, ale musze wiedzieć. Z góry dzięki!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dlaczego miałby nie być kompatybilny, nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...