quater Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 jak polaczyc dwa kompy zeby tworzyly siec? chce je polaczyc za pomoca irdy, co juz zrobilem. jednak nei wiem w jaki sposob moge przegladac pliki drugiego komputera. chcialbym pograc w red alerta, moze mi ktos pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Irda jest za wolna do przesylania plikow i grania. Zainwestuj w 2 karty sieciowe i kawalek kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quater Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 do grania jest za wolna? przeciez ta gra ma ok 10 lat, moze taki transfer wystarczy (nawet nie wiem jaki jest na irdzie) a tak wogle to jak skonfigurowac siec?? i moze lepiej bedzie jak kupie bluetooth (bo jeden juz mam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) kup BT . dostalem wczoraj drugi BT do domu i ladnie wszystko smiga :) Mi zalezalo na udostepnianiu internetu. Edytowane 6 Września 2005 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...