ndx Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 hehe no zalezy jak go puscisz wiadomo ze jak chodzi na max to glosny ale jak 3,,,,,, to jest znosny umnie nie slyszalny !:-) a gluchy nie jestem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 zobacz taki http://www.arctic-cooling.com/arctic_e.html mam wersje pro tc z regulacja obrotow dioda termiczna jest bardzo cichy i radzi sobie z prockiem jak w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Cytat hehe no zalezy jak go puscisz wiadomo ze jak chodzi na max to glosny ale jak 3,,,,,, to jest znosny umnie nie slyszalny !:-) a gluchy nie jestem :-) W porownaniu z tym Super Silentem to nawet na LOW jest glosny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...