Sawa Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Czym różnią się rózne rodzaje Geforca 4mx 440 np: 440se od zwykłej 440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Trzeba zwracać uwagę: - rodzaj pamięci SDR czy DDR (lepiej) - ilość pamięci 64MB czy 128MB (lepiej) - szerokość magistrali 64-bit czy 128-bit (lepiej) - częstotliwość taktowania rdzenia i pamięci (im więcej tym lepiej) - czas dostępu pamięci (im mniej tym lepiej) - układ NV17 czy NV18 (AGPx8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 A także na producenta :) Najlepszymi są: Gainward, Leadtek, MSI, ASUS, Creative i ELSA. Z tanich modeli: Prolink Uwage należy zwracac także, na wielkość i jakość chłodzenia (jego przyleganie do pamięci i układu) oraz ilość kondensatorów (nie ma to wielkiego znaczenia, ale lepiej mieć jak najmniej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 niektozy bardzo sobie chwala prolnika :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 tyle ze z prolinkiem to jest loteria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 taa, co do prolinka to macie rację. ja miałem fuxa - dobrze się kręci i qpiłem za niezłą kase - dwa miechy temu za 280 zyla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...