Piotras Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Skad mam wiedziec jaki dzielnik jest aktualnie wlaczony i jakie mam taktowanie PCI/AGP tylko z sandry mozna sie dowiedziec :?: Bo w BIOS'ie mi nie pokazuje :( tylko FSB a nie wiem czy moja barakuda nie wykituje :( i przy okazji ile wynosi bezpieczne taktowanie dla w/w dyskacza :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Znowu to samo pisac.. ;) Bezpiecznie jest nie przekraczać 40MHz dla PCI. PCI jak pisałeś możesz sprawdzić w SiSoftSandze - najlepiej dzielnik obliczasz dzieląc taktowanie FSB przez PCI (zazwyczaj dzielnik 1/5 wł. się przy 160MHz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Slyszalem,ze ten dysk wytrzymuje 42 czy 43,ale nie przekraczaj najlepiej 40 jak powiedzial to kolega wyzej. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...