Raper84 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Siemanko!! Nie wiem czy dobrze umiescilem ten temat ale napisze.Wiec tak. Mam Semprona 3000+ Socket A na plycie Gigabite K7V600 z 1024 MB DDR 333Mhz i Radeonem Sapphire 9600 PRO Advantage.Zrobilem test 3D Mark 03 i osiwialem.Wynik byl zaskakujaco niski mianowicie....UWAGA...1404 Czym moze to byc spowodowane bo ja nie mam pojecia.Przegladalem sobie wyniki w 3D Mark 03 u innych osob na forum i sa one duzo wyzsze nawet na slabysz sprzetach.POMOZCIE!!! PS 3D Mark 05 nawet nie instaluje bo chyba dostane zawalu :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 sterowniki do mobo zainstalowane ??? jakie stery do KArty graficznej ?? i standardowo JAKI ZASILATOR ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) To mi wygląda na jakiś problem ze sterownikami. Próbowałeś innych? System jest czysty? DirectX 9.0c i stery do chipsetu zainstalowane? EDIT ice_sagan mnie wyprzedził. Edytowane 7 Września 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zobacz czy przypadkiem w sterownikach nie masz wlaczonego na stale aa np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raper84 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mam zainstalowane stery do mobo, mam Direct X 9.0c, stery do karty ATI Catalyst 5.6 i wlaczane na stale wszystkie ustawienia karty typu AAx4, Anizotropic filteringx16, ustawienia jakosci tekstur na maxa itp. Czy to moze miec wplyw na wyniki w 3D Marku ?? Co sadzicie o sterach do ATI tzw OMEGA DRIVERS?? Czym sie roznia od standardowych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Jak masz na stale wlaczone AAx4 Anizo x16 to sie nie dziw ze masz tkaie wyniki w 3D Marku defaultowe testy przeprowadza sie bez tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...