darasr Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Urządzam sieć domową (wi-fi) z dostępem do Neostrady. W kompach mam już karty Dlink G520+. Zastanawiam sie teraz nad wyborem odpowiedniego sprzetu ADSL/router/AP. W zasadzie w gre wchodzą G604T lub WAG54G (nie mylic z WRT54G!!). Co wybrać?? Co jest bardziej niezawodne i stabilne?? W kilku sąsiednich watkach doszukałem sie sporo narzekania na WAG54G - niestabilna praca, mała szybkość przy napotkniu na niewielkie przeszkody (2 scianki) itp. O G604T wiele narzekań nie znalazłem - czyżby więc był lepszy?? poz daras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 sprzety sa do siebie bardzo podobne (powiedzialbym nawet, ze takie same ;) ) Linksys ma tylko ladne logo CISCO i dlatego jest drozszy :D d-link od 1 lipca ma za to wsparcie techniczne w Polsce (hotline), wiec w razie problemow lapiesz za tel i dzwonisz dlatego ze wzgledu na serwis/jakosc obslugi kupilbym d-linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acp___ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 możesz jeszcze napisać jakiego i czy jesteś w pełni zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 DSL-G604T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrozumialy Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 sprzety sa do siebie bardzo podobne (powiedzialbym nawet, ze takie same ;) ) Linksys ma tylko ladne logo CISCO i dlatego jest drozszy :D d-link od 1 lipca ma za to wsparcie techniczne w Polsce (hotline), wiec w razie problemow lapiesz za tel i dzwonisz dlatego ze wzgledu na serwis/jakosc obslugi kupilbym d-linka 1644121[/snapback] pytanie tylko czy potrafia jeszcze pomoc?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Mam LINKSYSA WRT54GS przy szyfrowaniu WPA moge z laptopem zejść po klatce schodowej na parter, a mieszkam na 2gim pietrze wiec sciany mu nie straszne a tak bardzo. Mam go miesiac i nie wiem co to zwiecha, jakosc i moc sygnalu mam w calym mieszkaniu taką sama. Sieciowki mam takie jak w sygnaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...