DetoX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Piotr K; Najlepsza Najtańsza Najbardziej Miedziana Chlodniczke dostaniesz na szrocie lub w skladnicy zlomu. Ja mam chlodniczke od poloneza jest zrobiona z miedzi i mosiadzu. Jest zajebista ale szukam wiekszej dokladnie od STARA bo ma dla mnie prawie idealne wymiary (nie nie chodzi o 90-60-90) ale o dlugosc, bo mam chlodnice na gorze obudowy i mialbym cala gore przykryta. ------- Mówisz o chłodnicy , czy o chlodnicy od nagrzewnicy ? Mam okazje kupic nagrzewnice od polonusa , ale koles upiera sie , ze ALUMINIOWA ..... ehh .. jak tak dalej pojdzie to kupie bloki z alu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Panowie panowie. Jak to wyglada z miedzia i aluminium tlumaczylem juz kilka tematow temu, jak ktos chce to niech stosuje alu + miedz, jedyny plus to to ze nic nam tam praktycznie nie wyrosnie gdyz aluminium jest TOKSYCZNE. Witchunter: Co to water wetter? jaki sklad gdzie kupic? Zgadzam sie ze zmniejszenie napiecia powierzchniowego pozwoli uzyskac lepsza zwilzalnosc, ale prosze o konkrety tzn o sklad itd.) Tlumaczyc pewne rzeczy tutaj trzeba przynajmniej 3-5 razy, zanim wiekszosc zrozumie, bo jak zrozumie jeden, a 2 sie beda upierac, to go przekonaja. Tak to mniej wiecej tu wyglada :( RedLine WaterWetter to dodatek do wody chlodzacej silniki samochod wyscigowych. Glownie obniza wysokie napiecie powierzchniowe wody (lepszy transport ciepla, woda lepiej "przylega" do scianek :) ), a tez zapobiega rozrastaniu glonow. Jest to jeden z tych malutkich kroczkow, dzieki ktorym mozna uzyskac ciutke nizsze temperatury. Dostac mozna w stanach i w anglii (z importu), czy gdzie w Europie to nie wiem. Mozesz zamowic z DangerDenu ($3.5 - 4oz, $7.5 12oz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Chlodniczka nagrzewnica dwa wiatraczki i woda zimna może nie zimna ale tak szybko nie łapie temperatórki!!!!!!! Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dobra dobra, ja tesh potrzebuje chlodniczki Chce ktoś może sprzedać jakąś Cu??? bo jak tak i nie drogo to wezme... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dobra dobra, ja tesh potrzebuje chlodniczki Chce ktoś może sprzedać jakąś Cu??? bo jak tak i nie drogo to wezme... Sorx, ale to nie gielda :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...