Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Piotr K;

Najlepsza Najtańsza Najbardziej Miedziana Chlodniczke dostaniesz na szrocie lub w skladnicy zlomu.

Ja mam chlodniczke od poloneza jest zrobiona z miedzi i mosiadzu. Jest zajebista ale szukam wiekszej dokladnie od STARA bo ma dla mnie prawie idealne wymiary (nie nie chodzi o 90-60-90) ale o dlugosc, bo mam chlodnice na gorze obudowy i mialbym cala gore przykryta.

-------

Mówisz o chłodnicy , czy o chlodnicy od nagrzewnicy ?

Mam okazje kupic nagrzewnice od polonusa , ale koles upiera sie , ze ALUMINIOWA .....

ehh .. jak tak dalej pojdzie to kupie bloki z alu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie panowie. Jak to wyglada z miedzia i aluminium tlumaczylem juz kilka tematow temu, jak ktos chce to niech stosuje alu + miedz, jedyny plus to to ze nic nam tam praktycznie nie wyrosnie gdyz aluminium jest TOKSYCZNE.

Witchunter:

Co to water wetter? jaki sklad gdzie kupic?

Zgadzam sie ze zmniejszenie napiecia powierzchniowego pozwoli uzyskac lepsza zwilzalnosc, ale prosze o konkrety tzn o sklad itd.)

Tlumaczyc pewne rzeczy tutaj trzeba przynajmniej 3-5 razy, zanim wiekszosc zrozumie, bo jak zrozumie jeden, a 2 sie beda upierac, to go przekonaja. Tak to mniej wiecej tu wyglada :(

RedLine WaterWetter to dodatek do wody chlodzacej silniki samochod wyscigowych. Glownie obniza wysokie napiecie powierzchniowe wody (lepszy transport ciepla, woda lepiej "przylega" do scianek :) ), a tez zapobiega rozrastaniu glonow. Jest to jeden z tych malutkich kroczkow, dzieki ktorym mozna uzyskac ciutke nizsze temperatury. Dostac mozna w stanach i w anglii (z importu), czy gdzie w Europie to nie wiem. Mozesz zamowic z DangerDenu ($3.5 - 4oz, $7.5 12oz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...