grzesiu_12 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Witam ! zamierzam zrobic swój LCD. Na allegro znalazłem taki fajny wyświetlacz 4x20Kilknij!!!. Czy moge zastosować do niego Ten schemat ? Czy moge zlutować każdy pin do lpt i 2 kabelki do zasilania czy dokładnie musze jak na tym schamaciq ??? \ Prosze o pilna odpowiedź! z góry dziekuję.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 a Ty myślisz że urządzenia elektroniczne działają tak, że wystarzcy połączyć byle jak pare kabelków i to ma działać ja Ty chcesz? :) musisz dokładnie tak jak na tym schemacie.. po to są schematy żeby pokazać jak co podłączyć... Czy jesli architekt zrobi plan budynku to budowlańcy też sie pytają czy dach mają zrobić na górze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 hehe.. jeeli masz ode mnie nowe mobo kupowac, to zlutuj wszystki piny i do lpt podlacz :) Jak nie (ew. jak bys kupowal gdzie indziej), to zrob jak na schemacie, bo po zwariciu zlych pinow na lpt dymek z kompa zobaczytsz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...