sinus Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Znalazłem w necie fajne coolerki i chciałby się dowiedzieć czy ktoś miał już z nimi styczność? mam zamiar sobie taki sprawić (super silent pro) jest w polsce i kosztuje dziewiećdziesiąt pare złoty Link do stony producenta, jest tam też link do polskiego przedstawicielaL: www.arctic-cooling.com/arctic_e.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ja mam ale sam wentylator, wstawiłem do zasilacza i jak na razie sprawuje się dobrze i cicho a co do coolerków to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja miałem taki cooler na moim Athlonie XP1600+. Po pierwsze na Allegro kupisz taki za 55zł, więc jak chcesz brać za 94zł to lepiej wejdź na www.4max.com.pl i wybierz stamtąd cokolwiek w tej okolicy cenowej i będzie lepsze. Po drugie sam cooler jest dosyć przeciętny. Owszem jest spory i cichy, ale to jego jedyne zalety. Nowsze zapewne są nieco wydajniejsze, ale niewiele. Jeżeli chcesz cichy cooler to możesz go wziąć, ale tę samą wydajność możesz mieć za znacznie mniejsze pieniądze. Jeżeli zależy Ci na chłodzeniu, to lepiej poszukaj czegoś innego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 WIĘC CO INNEGO? MYŚLAŁEM O SPIRE ZA 50PARE ZŁOTYCH (TEN Z MIEDZIANA WSTAWKĄ). ZALEŻY MI NA CISZY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 sinus ja mam Spire SkivStream, nawet wydajny ale na pewno nie cichy. Musiałem mu wentyl na 8V puścic i teraz jest cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...