Rush.mac Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam posiadam kompa jak w sygniaturce ... i mam maly problemik przelozylem fly z plyty abit kt7 do asus'a i nie moge go uruchomic odpalam JTV ktory zawsze chodzil bez problemowo i slychac tylko dzwiek , a obraz jest zatrzymany i taki "jakby w krysztalki" , no i po 5-10 sec nastepuje BSOD moze mi ktos pomoc ?? albo polecic jakis inny program do obslugi tunera tv , tak samo funkcjomnalny jak JTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam posiadam kompa jak w sygniaturce ... i mam maly problemik przelozylem fly z plyty abit kt7 do asus'a i nie moge go uruchomic odpalam JTV ktory zawsze chodzil bez problemowo i slychac tylko dzwiek , a obraz jest zatrzymany i taki "jakby w krysztalki" , no i po 5-10 sec nastepuje BSOD moze mi ktos pomoc ?? albo polecic jakis inny program do obslugi tunera tv , tak samo funkcjomnalny jak JTV 1639891[/snapback] Raczej nic nie zrobisz. Taka już przypadłość chipsetów nForce4. Poprostu niektóre tunery TV nie działają na płytach z tym chipsetem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 czytałem gdzieś ,że w przypadku kart DVB, dochodzi nawet do uszkodzenia płyty głównej (Asusy padają najczęsciej).Jest to spowodowane brakiem całkowitej zgodności z kartami PCI 5v.Z tego co widzę to jakiś bug w płytach tej firmy, bo na DFI nie słyszałem o takich przypadkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rush.mac Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 czytałem gdzieś ,że w przypadku kart DVB, dochodzi nawet do uszkodzenia płyty głównej (Asusy padają najczęsciej).Jest to spowodowane brakiem całkowitej zgodności z kartami PCI 5v.Z tego co widzę to jakiś bug w płytach tej firmy, bo na DFI nie słyszałem o takich przypadkach 1641423[/snapback] more tv chodzi bez problemu .. ale przyzwyczailem sie do JTV :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...