Camus Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 wczoraj kupiłem ti4400. WWin Me działa ok ale w win xp jest problem insataluje się bez problemu potem daję mu najnowsze stery od leadteka (biosa sflaszowałem wcześniej pod me) i działa po kilku restartach pojawia się wykrzyknik obok karty we właściwościach systemu windows pisze kod nr 10 nie można uruchomić urządzenia karta jest na 11 przerwaniu brak konfliktów przywróciłem xp do stanu zaraz po instalce wrzuciłem mu detki 29.20 i po pewnym czsie to samo nie rozumiem o co chodzi najnowszy via zainstalowałem specjalnie nie pomógł mam asusa a7v133 i athlona 1.2 proszę pomóżcie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camus Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Niech ktoś mi chciaż prześle oryginalny bios do tej karty dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 To ty flashowales bios grafy zaraz po kupieniu jej i zanim nawet potestowaleś czy dziala ??? A wogole to po co zmieniales bios??? Dobry jestes 8O :twisted: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camus Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span> wie czy to wina biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 :cry: cZEBA BYŁO WPIERW SPRAWDZIC CZXY CHODZI WOGULE GRAFA ALE WALŁEŚ GAFE :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...