Mario_85 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Co nalezy zrobic jesli tak zniczego wyskakuje niebieski ekran w windowsie XP i na dole ekranu pojawia sie napis "zrzucanie pamieci fizycznej na dysk" i dodatkowo mam problem z instalacja/wypakowaniem programow/gier, tzn ze czesto wyskakuje mi blad ze nie moze skopiowac/wypakowac pliku i nie jest to wcale blad plikow, czy porysowana plyta, tylko windows ma taki kaprys ze raz tego pliku nie skopiuje a raz tego. Czy moze nalezalo by wymienic plyte glowna, albo zaktualizowac biosa? Jesli wiecie cos na ten temat, piszcie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a moze siakas konfiguracje sprzetu bys podal ? sprawdz dysk czy nie ma bad sektorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 wlasnie...podaj configa..zreszta czemu od razu mobo...po drodze masz jesce tyle rzeczy na ktore mozna to zwalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_85 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a moze siakas konfiguracje sprzetu bys podal ? sprawdz dysk czy nie ma bad sektorow 1640352[/snapback] Dysk sprawdzalem i nie ma. A jesli chodzi o konfiguracje to Bios type: American Megatrends, chipset: SiS 646 rev 0, natomiast procek P4 1,7, karta gforce 5200 128mb. Ram 512+256+128mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 sprawdz wszystkie kosci pamieci pojedynczo memtestem badz goldmemory i moglbys napisac jaki dokladnie blad ci wywala na blu skrinie a potem zerknac do FAQ i tam masz wszystko opisane i odkryjesz czyja wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_85 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 na FAQ mówią o małym pliku minidump, mi sie taki nie robi tylko: MEMORY.DMP ktory ma ta sama wartosc pamieci co operacyjna, a jesli chodzi o blu skin to musialbym jeszcze raz poczekac az mi sie zrobi bo dokladnie nie pamietam co na nim pisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_85 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ok juz wiem o co chodzi po prostu mialem ustawiony pelny zrzut pamieci zamiast maly, wiec bede czekal:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...