Hondelyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 mam taki problem: kupiłem wentylator który działa(aprawdzałem na bateryjce :))a po podłączeniu do zasilania z karty nie daje oznak życia. pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 sprobuj przewody zamienic , chyba ze kupiles wentyl 5 V i po podlaczeniu poszedl z dymem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 sprawdz miernikiem czy na wyjsciu gdzie powinno znajdowac sie napiecie ( na karcie graficznej oczywiscie) to napiecie rzeczywiscie sie znajduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 pewnie nie łączą styki sam miałek taki problem jeżeli np szedłeś trzymając go w ręku tak jak ja to to jest przyczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 pewnie nie łączą styki sam miałek taki problem jeżeli np szedłeś trzymając go w ręku tak jak ja to to jest przyczyna :wink: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Posprawdzaj napięcia i ewentulanie podłącz pod zasiłke płyty głównej lub Fan 1,2. CyraxFX - o których stykach mówisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 albo jestem jakiś zacofany albo pod moją nieobecnością wyszły GEFORCE "2" MX440 :D Chyba chodziło ci 4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...