adacho Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Sypnął mi się windows XP. Zwiesił się i jużnawet tryb awaryjny nie ruszał. Co gorsze, podczas próby zainstalowania nowego z płyty XP też się wiesza(wcztuje tylko jakies sterowniki i czarny ekran potem) :blink: Wygląda mi to na jakąś hardwearową awarię. Dysk przełożylem do drugiego kompa i chodzi. Macie może pomysł co to może być? :huh: Jużusłyszałem, że może być ram, ale musiałyby 2 kości paść. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A nie masz czegoś podkręconego w kompie (procek, karta graficzna)?. Jeśli cokolwiek masz podkręcone to tak właśnie zachowuje sie windows xp podczas instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie zawsze ;). Lepiej podaj dokładną konfiguracje kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Nie zawsze ;). Lepiej podaj dokładną konfiguracje kompa. 1640879[/snapback] No cóż ;). Prawie zawsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Tylko to jest zastanawiające, bo nic nie było zmieniane w sprzęcie, a był nie dawno zainstalowny na identycznej konfiguracji wszystkiego :) Jak cos sie u mnie sypie, to na dobre :/ Edytowane 10 Września 2005 przez adacho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StuntManX Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Więc spróbuj odłączyć maksymalnie wszystkie części komputera zostawiając tylko te niezbędne do jego uruchomienia i wtedy zainstaluj system. Jeśli Ci się to uda to potem po kolei wpinaj części i wyjdzie wtedy co jest uszkodzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adacho Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Plyta glowna gygabyte'a jest, 2 kosci ramu, karta graficzna RIVA, karta sieciowa, 2 dyski, cd-rom, modem. Dyski sprawne sa, karta grafiki tez bo, wsadzilem geforce i bylo to samo. Cd rom napewno tez jest ok ;) Sprawdze moze ten modem i katre sieciowa no i ewentualnioe ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Sprawdź pamiątki goldmemory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...