tomcyk Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Hejka wszystkim :) przymierzam sie do kupna tej karty ( chyba mam posrane we glowie ) tylko czekam na jakis spadek jej ceny ..widze ze juz za 1500pln moszna dostac ...a mnie interesuje cena ponizej 1500 pln bo kurcze chcialbym ja miec bardzo ..ale nie wydam 1700pln na grafike ...no po prostu nie wydam ..kurcze... mnyslicie ze cena spadnie drastycznie w momencie pojawienia sie r520 od ati ?? ( koniec wrzesnia ponocc ) czy moze bedzie to inaczej ....a jak tak to jak .... :) Szacuneczek pS: nie sugerujcie sie moim podpisem :) bo tego kompa jzu nie mam dawno :) Edytowane 9 Września 2005 przez tomcyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Na twoim sprzęcie z podpisu to jestem ciekawy do którego slotu na płycie głównej wsadzisz tą karte chyba że kompa zmieniasz.Te karty są tylko pod pci-express. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Hejka wszystkim :) przymierzam sie do kupna tej karty ( chyba mam posrane we glowie ) tylko czekam na jakis spadek jej ceny ..widze ze juz za 1500pln moszna dostac ...a mnie interesuje cena ponizej 1500 pln bo kurcze chcialbym ja miec bardzo ..ale nie wydam 1700pln na grafike ...no po prostu nie wydam ..kurcze... mnyslicie ze cena spadnie drastycznie w momencie pojawienia sie r520 od ati ?? ( koniec wrzesnia ponocc ) czy moze bedzie to inaczej ....a jak tak to jak .... :) Szacuneczek pS: nie sugerujcie sie moim podpisem :) bo tego kompa jzu nie mam dawno :) 1641108[/snapback] Ja tyle dałem za swojego Gainwarda 6800 GS tylkoże jakiś niecały rok temu. Ja jestem na bank przekonany, że ceny tych kart napewno spadną po pojawieniu się R520. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Penwie troche spadna ale nie przesadzajmy że koloslanie. Pozatym jesli nie masz zmiaru zmieniac kompa z opisu to zapomnij o tej grafie proc za słaby brak PCIE nawet to pomijajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Penwie troche spadna ale nie przesadzajmy że koloslanie. Pozatym jesli nie masz zmiaru zmieniac kompa z opisu to zapomnij o tej grafie proc za słaby brak PCIE nawet to pomijajac 1641833[/snapback] Przecież napisał że tego kompa już nie ma!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 ale kretyński temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ale kretyński temat 1642221[/snapback] widze ze sie lubisz czepiać, poczekaj do końca roku powinny spaść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...