adrian Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Zobaczylem na stronce wgk pare zielonych trojkacikow przy pamieciach, wiec pomyslalem, ze wybiore sie w weekend na gielde i wymienie moja kostke PC100 (ech, to juz 2 lata :) ) na cos szybszego (i wiecej :D ). Jezeli ktos z Was ma SDRAMY 256MB dzialajace na CL2 przy 133MHz (lub wyzej :D ) prosilbym o podanie jakiegos identyfikatora - pewnie najlepiej kodu z kostek - zebym wiedzial co kupowac. Generalnie nie chodzi mi o jakies OCZ PC166, bo mam Celka, wiec planowany skok 100->133 (albo cos kolo tego) powinien dac mu wystarczajacego kopa. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 KAZDE Mtec 6 ns powinny isc na 133 cas2 Seitec tesh powinien pojsc na cas 2 133a z Infineonami to roznie moze byc..raz sie trafiaja perelki a raz jakies badziewa co nie chca isc na 133 cas 2....roznie to bywa w zyciu...czasami musisz kupowac na czuja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 qwa moze zaczniecie przegladac liste z 2-3 dni temu ja zarzucilem taki post a teraz znow !!!!!!!!!!!!!!!!!! nauczcie sie czytac a nei napie****** ciagle takimi samymi postami !!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Dzieki, kolego - jakos nie usmiecha mi sie kupowanie na czuja za 0,5kPLN I wlasnie dlatego poprosilem o pomoc Was. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 masz http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php...1412&highlight= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 qwa moze zaczniecie przegladac liste z 2-3 dni temu ja zarzucilem taki post a teraz znow !!!!!!!!!!!!!!!!!! nauczcie sie czytac a nei napie****** ciagle takimi samymi postami !!!!!!!!!!!!!1 RaF zachowujesz sie jak burak. Przejrzalem wpisy na Twoim topicu i nie znalazlem tam informacji, ktorej szukalem - identyfikatora dobrej kosci SDRAM - tylko same gdybania (co sadzicie...) i klotnie o to czy Kingstony sa OK, czy nie OK. I dlatego zalozylem swoj z (mysle) bardziej konkretnym pytaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Zeby nie tworzyc nowego topica. Czy ma ktos pamieci firmy RAMos(nie wiem dokladnie jak sie pisze) jak tak to jak wytrzymoja FSB >140.Zwrocilem na nie uwage bo maja tylko cztery kostki na PCB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...