Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zobaczylem na stronce wgk pare zielonych trojkacikow przy pamieciach, wiec pomyslalem, ze wybiore sie w weekend na gielde i wymienie moja kostke PC100 (ech, to juz 2 lata :) ) na cos szybszego (i wiecej :D ).

Jezeli ktos z Was ma SDRAMY 256MB dzialajace na CL2 przy 133MHz (lub wyzej :D ) prosilbym o podanie jakiegos identyfikatora - pewnie najlepiej kodu z kostek - zebym wiedzial co kupowac.

Generalnie nie chodzi mi o jakies OCZ PC166, bo mam Celka, wiec planowany skok 100->133 (albo cos kolo tego) powinien dac mu wystarczajacego kopa.

Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KAZDE Mtec 6 ns powinny isc na 133 cas2 Seitec tesh powinien pojsc na cas 2 133a z Infineonami to roznie moze byc..raz sie trafiaja perelki a raz jakies badziewa co nie chca isc na 133 cas 2....roznie to bywa w zyciu...czasami musisz kupowac na czuja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qwa moze zaczniecie przegladac liste z 2-3 dni temu ja zarzucilem taki post a teraz znow !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nauczcie sie czytac a nei napie****** ciagle takimi samymi postami !!!!!!!!!!!!!1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qwa moze zaczniecie przegladac liste z 2-3 dni temu ja zarzucilem taki post a teraz znow !!!!!!!!!!!!!!!!!!

nauczcie sie czytac a nei napie****** ciagle takimi samymi postami !!!!!!!!!!!!!1

RaF zachowujesz sie jak burak.

Przejrzalem wpisy na Twoim topicu i nie znalazlem tam informacji, ktorej szukalem - identyfikatora dobrej kosci SDRAM - tylko same gdybania (co sadzicie...) i klotnie o to czy Kingstony sa OK, czy nie OK.

I dlatego zalozylem swoj z (mysle) bardziej konkretnym pytaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...