_mm$[mm]_ Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Hi all mam problem mianowicie jakims cudem 3 razy udalo mi sie wejsc do biosu (pojawialo sie zebym wcisnal f10 i wchodzilo jak nacisnalem) teraz nie pojawia sie za h... nieiwem czy to jakas kombinacje tza ciskac czy co prosze pomuzcie:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Tez mam tego Compaqa. Tutaj nie ma BIOSU jako takiego. Jest program - do zassania ze strony producenta na 3 dyskietkach - ktory standartowo jest na dysku. Jesli instalowales system i np. skasowalem tablice partycji i zrobiles format - to musisz go sciagnac i wrzucic jeszcze raz. Jesli tego nie zrobiłeś - to F10 powinno działać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Tez mam tego Compaqa. Tutaj nie ma BIOSU jako takiego. Jest program - do zassania ze strony producenta na 3 dyskietkach - ktory standartowo jest na dysku. Jesli instalowales system i np. skasowalem tablice partycji i zrobiles format - to musisz go sciagnac i wrzucic jeszcze raz. Jesli tego nie zrobiłeś - to F10 powinno działać ;] 1642089[/snapback] racja z tymi 3 dyskietkami'd sam doszlem;d ty mam jeszce 1 pytanq czy procy do pracy w dualu musza byc jakos specjalnie selekcjonowane czy wystarczy ten sam v i szyna i mhz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 powinno wystarczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Jeszce 1 dos wazne pytanko brakuje mi modulu vrm (zasilanie dodatkowego proca) i bede mial pasujacy tylko o innym amperazu niz ten co teraz mam ten co mam ma hyba 14 a ten 2 19 czy moge wlozyc te 2 inne?? aha jeszce 1 czy z ta mobo bedzie dzialc taki uklad 2xpIII 1000(socket 370) 100fsb na przejsciowce slot1>ppga s370 Edytowane 15 Września 2005 przez _mm$[mm]_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...