mayk Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Wpadły mi w łapki zupełnie za free zestawik 5.1 Labteca , Arena 685. Sęk w tym ze 4 głosniki strasznie wręcz pierdzą (lewe i porawe tył i przód, central jest ok.)i to nawet gdy nie są podpięte do kompa, tylko do gniazdka zasilania. Strasznie jest to drażniące, zupełnie nie zależne od tego jak ustawiony jest volume lub bass. HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 ale czy ktos kto miał cos podobnego moze mi powiedziec co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Coś mi się zdaje że kondensatory we wzmacniaczu padły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...